Skechers Escape Plan  Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Escape Plan  Erkek Spor Ayakkabısı

Skechers Escape Plan Erkek Spor Ayakkabısı 51591 (51591-TNCC)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺4.499,00(KDV Dahil)

Skechers Escape Plan Erkek Spor Ayakkabısı 51591

Skechers Escape Plan Erkek Spor Ayakkabısı 51591, günlük aktivitelerinizde ve outdoor maceralarınızda mükemmel bir partner olacak. Deri, sentetik ve polyester malzemelerden üretilmiş bu ayakkabı, hem dayanıklı hem de şık bir tasarıma sahip. Ortopedik yapısı, ayak sağlığınızı koruyarak gün boyu rahatlık sunar. Air Cooled Memory Foam teknolojisi ile donatılmış iç tabanı, yumuşak ve nefes alabilen yapısıyla ayağınızı serin tutar ve darbe etkilerini azaltır.

Dikiş, katman ve delik vurguları, bu bağcıklı erkek spor ayakkabısına modern bir görünüm kazandırırken, esnek dış tabanı yüksek yer tutuşu sağlayarak tüm zeminlerde güvenle yürüyebilmenizi sağlar. Siyah, lacivert ve gri renk seçenekleriyle sunulan bu model, farklı tarzlara hitap eden rahat spor ayakkabı modelleri arasında öne çıkıyor.

Uygun fiyatlı Skechers ayakkabı modelleri arasından seçiminizi yapın ve konforu stilinizle birleştirin. Gözde Spor'da dünyaca ünlü markaların en sevilen trend erkek spor ayakkabı modellerini keşfedin. Tarzınıza uygun kaliteli ürünlerle her adımda fark yaratın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR