Günlük Spor Ayakkabı Kombini Fikirleri

Günlük Spor Ayakkabı Kombini

Yılın her mevsiminde giyilen spor ayakkabılar hem kadınların hem erkeklerin ayakkabıları arasında bulunması gereken ayakkabı çeşitleri arasında bulunuyor. Spor ayakkabılar kadınlar ve erkekler tarafından her tarz giyim şekliyle kombin ediliyor. Hafta sonu gündelik yaşamınızda mavi kotunuzu kombinleyeceğiniz spor ayakkabılarınız spora giderken eşofmanlarınız ile her zaman ve her ortamda şık olabilirsiniz. Spor ayakkabılarınızı partilerde bile giyerek gecenin sonuna kadar rahat edebilirsiniz. Mesela, partiye giderken ise kısa küçük çiçekleri olan renkli elbisenizin altına giyeceğiniz beyaz spor ayakkabınız ile gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. Elbette, erkekler için çözüm yollarımız var. Erkek okuyucularımız kot pantolon ve spor ayakkabı kombini ile sokak modasını devam ettirerek çok çekici olabilirler. Bunun yanı sıra kamuflaj desenli bir kargo pantolonu spor ayakkabı ile kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Tabii, bu spor ayakkabı kombin fikirleri burada bitmiyor. Bakalım, farklı spor ayakkabı kombinleri arasında neler var? 

Ofiste Spor Ayakkabı Giyilir Mi? 

Neden olmasın? Spor giyim tarzının olmazsa olmaz parçalarından olan spor ayakkabılar ofislerde de sık sık görünmeye başladılar. Spor ayakkabılarınızı farklı klasik parçalarla kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Tek parça elbiseleriniz ve spor ayakkabılarınız ile mükemmel bir kombin ortaya çıkarabilir, gün bitimine kadar rahatça çalışabilirsiniz. Kumaş etekler ve blazer ceketler de spor ayakkabılara uyum sağlayan parçalar arasında yer alıyor. İş yaşamınızda klasik tarzda giyiniyorsanız kıyafetinize hareket kazandırmak için spor ayakkabı giymek harika bir fikir olabilir. Midi boydaki etekleriniz veya kalem eteklerinizi spor ayakkabılarla kombinlemek zarif bir şıklığı getiriyor. Ofis hayatı için bir başka spor ayakkabı kombini ise düz renkli elbiselerle siyah ya da beyaz renklerde spor ayakkabı kombini. İş yerinizde giyeceğiniz elbisenin rengi önemli değil ama düz renkli bir spor ayakkabı sizi ofisin en şık kadını yapmaya yeter! Spor ayakkabılarınızın fazla dikkat çekmesini istemiyorsanız koyu tonlardaki elbise veya etekleri siyah spor ayakkabıları ile kombinleyebilirsiniz. 

Sokak Ruhunu Spor Ayakkabılarınızla Dışarıya Yansıtın 

  • Sokak modası gündeminin muhteşem üçlüsü blazer ceket, bisikletçi tayt ve spor ayakkabı. Bisikletçi taytınızı blazer ceketinizle kombinleyin. Bu kıyafetin altında olması gereken ayakkabılar ise elbette ki spor ayakkabılarınız! Ceketinizin üzerinde kullandığınız bel çantanızı kemer olarak görünmesini sağlayabilirsiniz.
  • Spor ayakkabı kombini için yüksek belli streç pantolonunuzu gardırobunuzdan çıkartmanın tam zamanı! Yüksek bel streç pantolonunuz, crop bir üst parça ve beyaz spor ayakkabılarınız ile harika bir kombin oluşturabilirsiniz. 
  • Spor ayakkabılar ve kargo pantolon, sokak ruhunu dışarıya yansıtmanın en güzel yolu. Kargo pantolonunuzun üzerine bu yılın favorisi desenli gömlek ve tişörtlerden birisini giydiğiniz zaman muhteşem bir kombin ortaya çıkaracaksınız! 
  • Bir başka kombin önerisi bu sezonun favori rengi beyaz ile gri spor ayakkabı kombini. Deneyin! 

Elbiseler Etekler ve Şortların Spor Ayakkabılarla Görkemli Kombini 

Sıcak yaz günlerinde oluşturabileceğiniz en güzel kombinlerden biri yazlık elbise ve spor ayakkabı kombinidir.. Renkli ve şık desenlerle bezeli yazlık elbiselerinizi spor ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz. Özel günler ve gecelerde hem spor hem de feminen bir tarz yaratmak için ipek elbisenizi rahatsız topuklu ayakkabılar yerine spor ayakkabılarınızla tamamlamayı düşündünüz mü? Rüküş duracağından korkmayın, ipek elbisenin altına hangi ayakkabıyı giyerseniz giyin günün en şık kadını siz olacaksınız! İpek elbisenizin altına giyeceğiniz beyaz spor ayakkabı ile hem rahat hem de feminen olmak sizin elinizde! Ayaklarınız şişmeden ve gece boyunca dengenizi kaybetmeden en iddialı kadın siz olabilirsiniz. 

Mini etekleriniz ve şortlarınızda sıra; mini etek gibi son derece kadınsı bir parçayı günlük spor ayakkabınızla rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Yarattığınız bu şık kombini basic bir tişörtle tamamlayın. Spor ayakkabılarınızı sadece mini eteklerle kombinlemeniz gerekmiyor. Midi ve maxi boylardaki eteklerinizi spor ayakkabılarınızla rahatça kombinleyebilirsiniz. Şortlar ve spor ayakkabılar yaz aylarının en sıkıntısız tarzlarından. Hafta sonu gezmeleriniz için rahat ve şık bir kombin arıyorsanız değişmez tişört şort ve spor ayakkabısı üçlüsünü düşünün.

Jean Pantolon Spor Ayakkabı Kombini Her Zaman Moda 

Mavi renkli Jean pantolonunuz, üzerinde hayata dair sloganlar yazan tişörtünüz ve spor ayakkabınız! Değişmez, klasik ve her daim moda. Söylemek ve haykırmak istediğiniz her şeyi bırakın tişörtünüz söylesin. Siz de şık ve spor tarzdaki kıyafetinizin keyfini çıkarın. Bu kombini bir kol saati, güneş gözlüğü ve şapka ile hareketlendirebilirsiniz. Yırtık kot ve spor ayakkabı kombinini gözünüzde canlandırın. Bir sweatshirt, yırtık kotunuz ve spor ayakkabınızla ne kadar muhteşem duruyor, değil mi? Hafta sonunda bu kombinle çok şık olabilirsiniz. 

Kış ayları için sempatik ve şık bir kombin önerimiz var: Jean pantolonunuz ve spor ayakkabılarınızı rengarenk bonbon şekerine benzeyen bir örgü kazakla tamamlayabilirsiniz. Rengarenk örgü kazağınız ile kombinleyeceğiniz beyaz spor ayakkabınızla modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Beyler! Bu kombin Önerileri Sizin İçin 

Spor ayakkabıları sadece kadınlar kullanmıyor. Erkekleri de unutmayalım. Siyah beyaz çizgileri olan klasik bir tişörtü beyaz veya siyah spor ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz. Mükemmel bir şıklığa kavuşmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bir nokta var; çizgili tişörtünüzün altına açık renklerde bir kot pantolon giymek. Mesela, buz mavisi bir kot pantolon düşünebilirsiniz. Spor ayakkabılarınızı kombinlerken zorluk çekiyorsanız bunun en kolay yolunu hemen açıklayalım: Nötr renk tonlarındaki giysilerinizi spor ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. Sütlü kahverengi ceketiniz ve klasik keten pantolonunuzu spor ayakkabınızla tamamlayarak bir iş yemeğine bile gidebilirsiniz. Bütün kadınların dikkatini üzerinize çekmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey şık bir kombin oluşturmak. Mavi bir gömlek, bej pantolon ve spor ayakkabı kombinini deneyebilirsiniz. 

Yaz Mevsimi İçin Kombin Önerileri 

 Sıcak geçen yaz gecelerinde şort ve spor ayakkabı kombini oldukça uyumlu durur. Pek çok erkeğin üzerinde bu serin ve havalı kombine rastlayabilirsiniz. Şort ve spor ayakkabı kombininin üzerine açık renklerde bir tişört giyebilirsiniz. Yaz günleri için bir başka kombin önerimiz beyaz spor ayakkabılarınız, beyaz şortunuz ve üzerine giyeceğiniz renkli bir tişört. Günün en şık ve cazibeli erkeklerinden biri olabilirsiniz. Dikkat çekmeyi seviyorsanız beyaz tişört, beyaz pantolon ve beyaz spor ayakkabı kombini tam size göre. Dikkat çekmenin bir başka yolu ise küçük ayrıntılar ile büyük farklar yaratmaktan geçiyor. İnce gri bir tişört ile kaslarınızı ortaya çıkarırken yırtık kot pantolonunuz ve spor ayakkabılarınız ile dikkatler her zaman üzerinizde olabilir. 

Takım Elbiseyle Spor Ayakkabı Giymek! Şaka Mı? 

Elbette, şaka yapmıyoruz. Takım elbise altına spor ayakkabı giyebilirsiniz ama bazı şartlara uymalısınız. İlk şart; takım elbisenin altına spor ayakkabı giymek istiyorsanız elbiseniz kesinlikle klasik olmamalı. Spor tarzda tasarlanan takım elbise modelleri spor ayakkabınızla tamamlayacağınız en iyi ürünlerdir. Spor takım elbise modelini seçtiniz ama hangi elbise? Spor ayakkabılarınızı takım elbiseniz ile kombinlemek istiyorsanız takım elbiseniz keten kumaş veya pamuk kumaş ile tasarlanmış olmalı. Keten veya pamuk kumaş takım elbiseler spor ayakkabı ile kombinlemek için daha doğru bir seçimdir. Yün takım elbiseleri spor ayakkabı ile kombinlemeyin. Zira iyi bir seçim değil. Siyah renkte bir takım elbisenin altına giyeceğiniz spor ayakkabının rengi vizon veya lacivert gibi seçebilirsiniz. Açık renk takım elbise modelleri spor ayakkabı ile daha iyi bir kombin sağlıyor, aklınızda bulunsun. Takım elbisenizin altına spor ayakkabı giymek istiyorsanız gömleğinizin rengini esas alın.

Giyeceğiniz spor ayakkabı gömleğinizin rengi ile uyumlu olmalı. Örneğin, siyah takım elbisenizin içine giyeceğiniz beyaz gömlek için en uygun spor ayakkabı beyaz renkli bir spor ayakkabıdır. Böyle bir kombinde ceketinizin cebine gömleğiniz ile uyumlu bir mendil yerleştirmeyi unutmayın. Gömleğiniz slim fit gömlek olabilir. Tişört de giyebilirsiniz. Kravat spor ayakkabılarla uygun durmaz.

 

Bir önceki yazımıza https://www.gozdespor.com/blog/icerik/outdoor-ayakkabi-alirken-dikkat-etmeniz-gereken-noktalar linkinden ulaşabilirsiniz.
 

Etiketler: günlük spor ayakkabı
Temmuz 15, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR